Protestante Gemeente van Ophemert en Zennewijnen

CollectebonnenIk neem aan dat u onderstaand wel zult herkennen.

Zondagochtend 8:30 uur op tijd opgestaan om naar de kerk te gaan. Na het ontbijt het liedboek pakken jas aan en schoenen aan. Vraagt je partner heb jij nog kleingeld voor de collecte? Snel in de portemonnee kijken en dan tot de conclusie komen dat je alleen nog  maar wat muntstukjes van 10 eurocent hebt. Dat is vervelend !
Wij als kerkenraad hebben gemeend om naast het gewone muntgeld hiervoor ook collectebonen te gaan accepteren. Dit kan vanaf heden!

Op een vel zitten verschillende bonnen in de waarde van 0,50 Eurocent, 1 Euro en 2 Euro. De totale waarde van een vel is € 45,- hier komt dan nog bij  € 1,50 voor de zet- en drukkosten. Totale prijs per vel wordt dan € 46,50
Als proef hebben we nu 200 vellen besteld. Als dit positief wordt ontvangen en er meer behoefte is aan bonnen zullen we gaan bij bestellen.

U kunt de bonnen  tijdens de collecte (per stuk) in de collectezak doneren en op de schaal na de dienst.
Ook gaan we in de nabije toekomst ook gebruik maken van QR-codes  dan kunt u met uw telefoon betalen door deze code te scannen.

U kunt deze bonnen bestellen bij Jan Drost onze kerkrentmeester of bij een van de andere kerkenraadsleden. Wij verzoeken u het bedrag vooraf aan de bestelling over te maken op de rekening van de kerk  ING NL 09 INGB 0000 8283 35 met vermelding collectebonnen en het aantal vellen dat u wenst. 

Voor meer informatie stuur een mail naar: info@pknophemert.nl
terug