Protestante Gemeente van Ophemert en Zennewijnen

Kerst en kerst in huis

Dankbaar voor alle creativiteit en flexibiliteit in onze gemeente, om met elkaar te zorgen dat we verbonden zijn ook al kunnen we elkaar niet in de kerk ontmoeten. Het feest van de zondagschool werd online gevrierd, met kersttas en liturgie. Wat een mooie viering was dat.

Ook de komende diensten beloven mooi te worden.

Op donderdag 24 december om 22.30 uur vieren we de kerst nacht. Onze voorganger is Ds. Evelijne Swinkels-Braaksma. Het thema van deze dienst is: Stille nacht, heilige nacht…..?

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door onze voorzangers, met medewerking van Gonnie van Heugten. Zij zal een aria zingen ‘How beautiful are the Feet’ uit: The Messiah, F. Händel, en samen met Emke van der Velden zingen ze : Jerusalem, stad van goud, en Ere zij God als duet in wisselzang. Het orgel wordt bespeeld door Jeroen van Kleef.

Op vrijdag 25 december is het kerst, dan zal ons voorgaan in de dienst Ds. L.C. Manuputty. De dienst begint om 10.00 uur. We lezen uit Johannes: Het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet in haar macht gekregen. Ook in deze dienst zullen de voorzangers de liederen verzorgen, en Berk van den Brink zal het orgel bespelen.

De diensten kunt u luisteren via www.kerkgemist.nl of meekijken via de facebook pagina van de kerk https://www.facebook.com/St.MaartenskerkOphemert.

De volledige liturgie van de diensten kunt u vinden op onze facebook pagina. Mocht u deze voor de dienst graag thuis bezorgt krijgen , kunt u contact opnemen met Angelique Bos  06 21932239, of Emke van der Velden 0640143190 of 0344631125.

We wensen u een gezegende kerst.

De voorzangers zijn; Angelique Bos, Dirk Boersma en Emke van der Velden

terug