Protestante Gemeente van Ophemert en Zennewijnen
Paasgroet 2024

Pasen 2024


“Ga mee! Samen getuigen van geloof hoop en liefde”

is het thema van dit kerkelijk jaar.

Je zou ook kunnen zeggen: Kom je mee…..!  En dan is met onze uitnodiging voor een paasgroet, die u kunt invullen  op de volgende pagina, de eerste stap al gezet.
Wij hebben de “ eerste stappen” in onze kerk al voor u uitgezet. U en jij hoeven deze voetstappen alleen maar te volgen en de door u en jou ingevulde paasgroet in een van de paastakken die zijn klaargezet op te hangen  Dit kunt u doen op iedere avond van de stille week  vanaf maandag 25 maart t/m vrijdag 29 maart vanaf een half uur voor en tot een half uur na de dienst die begint om19:30 uur en eindigt om circa 20:30 uur.
Vervolgens kunnen de kerkgangers op eerste Paasdag zondag 31maart  een willekeurige paasgroet mee naar huis nemen.
Door het opzetten van dit soort kleine acties hopen wij dat mensen weer kennismaken met de kerk in ons dorp. De kerk als middelpunt van het dorp Ophemert. Waar iedereen welkom is om binnen te komen. Dit kan zijn om een speciale reden: nieuwsgierigheid, samen komen, geestelijke voeding of wellicht om een kaarsje te branden voor een dierbare.
Wij als kerkenraad willen laten zien dat de kerk een ontmoetingsplaats kan zijn voor iedereen die daar behoefte aan heeft.
Dus lieve inwoners van Ophemert jong en oud, we zien jullie graag in onze kerk.
Begin alvast met een paasgroet dat is een stapje!

( klik met de rechtermuisknop op het plaatje en kopieer deze in Word of een ander programma, vul in het hartje van de voet de paasgroet in, kleur eventueel de tekening, print en knip deze uit?

Groet Arie Arendonk.

Voorzitter

 
terug